Victor Hugo Cuijk

Aan de Molenstraat in Cuijk staat het historische en karakteristieke pand ‘Victor Hugo’. Het is in 1921 gebouwd en deed tot 1969 dienst als sigarenfabriek. Momenteel staat het pand leeg. Op deze unieke locatie vindt u binnenkort 16 luxe appartementen.

K3 Architectuur uit Arnhem heeft een ontwerp gemaakt dat recht doet aan de locatie én het oude pand. De karakteristieke voorgevel blijft. Dit is de basis van het totale ontwerp. De appartementen in dit kleinschalige bouwplan zijn verdeeld over de begane grond en drie verdiepingen. Ze variëren in grootte, van 85 m2 tot 99 m2. Bijzondere bijkomstigheid: de appartementen op de tweede verdieping hebben een plafondhoogte van maar liefst 4,20 meter!

De buitenruimtes en balkons zijn 8,5 m2 tot 18 m2 groot. Ook kunt u genieten van een ruime gezamenlijke tuin. En parkeren? Daar is meer dan genoeg ruimte voor.

De appartementen zijn energiezuinig en duurzaam en worden onder andere voorzien van zonnepanelen, laagtemperatuur-vloerverwarming, hoogwaardige isolatie, mechanische ventilatie en een lucht/water-warmtepomp. Er is gekozen voor robuust metselwerk, onderhoudsarme dakpannen en hoogwaardige kozijnen. Maximaal genieten tegen minimale kosten.

 

×