Over Cuijk en omgeving

Het appartementencomplex komt aan de Molenstraat in Cuijk. Een ideale locatie, op loopafstand van het bus- en treinstation en het centrum. Het centrum van Cuijk is compleet, compact en gezellig. Supermarkten, winkels, scholen en sportfaciliteiten… alle voorzieningen zijn in de buurt.

Gaat u eropuit? Musea, culturele organisaties, de bibliotheek of de schouwburg: kies maar uit. Voor een hapje of drankje gaat u naar één van de sfeervolle restaurants en cafés. Cuijk heeft bovendien een bruisend verenigingsleven en een actieve winkeliersvereniging.

Wonen in Cuijk betekent ook: wonen dichtbij het water. U kunt er heerlijk fietsen, wandelen of watersporten. Wist u trouwens dat ‘Cuijk’ is afgeleid van het Keltische woord ‘Keukja’? Dit betekent ‘kromming’. Hiermee wordt gedoeld op de kromming in de Maas, ter hoogte van Cuijk.

Omgeving en bereikbaarheid
Vanuit Cuijk bent u zó in andere plaatsen in de regio. Met de trein staat u bijvoorbeeld binnen 15 minuten in hartje Nijmegen. In deze bourgondische stad kunt u heerlijk winkelen, cultuur snuiven of gewoon lekker op het terras zitten aan het water.

Cuijk ligt pal aan de A73, met directe verbindingen naar Nijmegen, Venlo en richting de Randstad. Net over de grens ligt vliegveld Weeze, dit is 20 minuten rijden. Een half uurtje verderop ligt de luchthaven van Düsseldorf.

De nieuwe fietsbrug over de Maas is het belangrijkste onderdeel van de nieuwe snelle fietsroute MaasWaalpad. Door het aanleggen van deze brug kunnen fietsers rechtstreeks de oversteek maken van Cuijk naar Mook en omgekeerd, hierdoor wordt de route van Cuijk naar Nijmegen met ca. 2,5 kilometer ingekort.

×